Home » Medlemskap » Medlemstidningen FLOW

Medlemstidningen FLOW

Ovan ser ni två mycket uppskattade upplagor av våran tidning

Flow är tidningen för våra medlemmar. Den ges ut med 3 nummer varje år och innehåller spännande artiklar om idrottspsykologi. I tidningen behandlar vi de tre olika områdena forskning, tillämpning och utbildning. Som medlem får du den senaste numret direkt hem till dig.

 

Läs FLOW online

En nyhet i SIPF är att vi erbjuder medlemmar vår tidning online!

  • Är du medlem och har sen tidigare registrerat dig här på hemsidan så kan du och logga in här uppe till höger. Då får du direkt tillgång till den senaste versionen av FLOW.
  • Är du medlem men har inte registrerat dig än på hemsidan så kan du registrera dig genom att klicka här. När Admin har kontrollerat att du har betalt in medlemsavgiften så får du inloggningsuppgifter skickade till din Epost.
  • Vill du bli medlem i Svensk idrottspsykologisk förening? Följ länken här

 

Vill du publicera i FLOW?

Annie Söderberg och Anna Laurell är redaktörer för FLOW

FLOW når ut brett till tillämpare, tränare och idrottare, med stort intresse av idrottspsykologi, i Sverige. Vill du skriva för oss så går det fint att presentera din idé för Anna Laurell Nash (anna.laurell@gmail.com) eller Annie Söderberg  (anniesoderberg@gmail.com) som är redaktörer på tidningen så återkopplar de med feedback på din idé.