billiga nobis jackor onlinebutik

Den nya Nobis våren/sommaren 2014-kollektionen är en annan homerun. Trots att bara några stilar, är de de rätta att ta dig igenom de varma årstiderna i stil.

Jag försökte Nobis Ella och älskade absolut det. Det är en perfekt kombination av komfort, kvinnlighet och funktionalitet.

Tillverkad av 100 procent nylon, är Ella ytterst lätt. nobis merideth parka Det fungerar som en andra hud ovanpå någon outfit, effektivt blockerar kraftiga vindar och lätt regn. Det tunna materialet lånar också en hand till att vara ett perfekt komplement till någon resväska ensemble.

Ella överrock sträcker sig ner till mitten av låret överrock med cinching vid basen och runt midjan. Detta möjliggör för den extra längden sällan i liknande utomhus sommar redskap, samtidigt bibehålla en smickrande och monterade formen.

ellaThe Ella stoltserar även med nobis merideth sale standard tekniska funktionerna i andra Nobis Outdoor. Det finns en jättestor sju fickor i denna anspråkslösa.

Justerbar dragskor finns med under hela för ultimate customizability. Slutligen gör en huva och underarm ventiler detta till ett objekt i alla väder.

Nobis valde att göra denna bit i mestadels pastell alternativ (nobis jacka) att passa med luftig sommar trender. Jag har den lila pastell och är riktigt nöjd. Det liknar inget annat i min garderob och tjänar komplimanger varje gång jag ta ut den.

Bära Ella till stranden eller ner ett blåsigt kvarter, dess mångsidighet passar alla miljöer och fungerar som ett perfekt i-mellanår-säsong.