Home » Konferenser » Kommande konferenser » Jubileumskonferens – SIPF 20 år!

Jubileumskonferens – SIPF 20 år!

Tema:On your mark, get set, GO!”

Var: Bosön, Stockholm

När: 21-22 mars 2020

Klara föreläsare:

  • Urban Johnson (Professor)
  • Carolina Lundqvist (Associate Professor)

Vi fyller på med föreläsare här allt eftersom de är klara för konferensen.

Anmälan

I år samarbetar vi med riksidrottsförbundet för att göra anmälan ännu mer smidigare. Följ länken här för att komma direkt till anmälningssidan.

Information om konferensen:

SIPF firar 20 år som förening med denna jubileumskonferens! Det har skett en stor utveckling av svensk idrottspsykologi de senaste två decennierna. Genom temat ”On your mark, get set, GO!” knyter vi samman dåtid, nutid och framtid. Konferensen kommer beskriva var svensk idrottspsykologi är idag och blicka fram mot framtida trender. Världsledande forskare och tillämpare kommer ge sina personliga reflektioner.

Våra föreläsare:

SIPFs jubileumskonferens 2020 på Bosön i stockholm. Tema idrottspsykologi

Urban Johnson (Professor) är en av Sveriges ledande forskare, utbildare och tillämpare inom idrottspsykologi. Han var en av de ursprungliga grundarna för SIPF och har ett unikt perspektiv av utvecklingen av svensk idrottspsykologi. Urban är aktuell med publikationen: “On the Swedish Road to Becoming a Professional Practitioner in Sport and Exercise Psychology: Students’ Views, Hopes, Dreams, and Worries” Vilken är publicerad i den högt rankade journalen ”The sport psychologist”.

Carolina Lundqvist (Associate Professor), är legitimerad psykoterapeut och har under många år arbetet för Sveriges olympiska kommitté (SOK) med idrottspsykologisk rådgivning. Carolina forskar bland annat på elitidrottares välbefinnande, livskvalitet och prestationsutveckling utifrån ett idrottspsykologiskt perspektiv. Carolina är aktuell med flera publikationer inom t.ex. mindfulness och tränares upplevelse av stress (läs mer Carolinas forskning här).

Konferensavgift:

Early birdOrdinarie priser
Medlem975kr1220kr
Ej medlem1250kr1620kr
Student medlem645kr770kr
Student ej medlem825kr995kr

Om Bosön:

Bosön är beläget i en naturskön omgivning på Lidingö i Stockholm. Det är lätt att ta sig hit både med bil och kollektiv trafik.

Hitta till Bosön:

Det tar cirka 30 minuter att åka med kollektivtrafik från centralstationen till Bosön. För mer information om denna resrutten i Stockholms kollektivtrafik besök SL hemsidan här.

Följ Facebook-eventet för att få de senaste uppdateringarna:

Anmälan

I år samarbetar vi med riksidrottsförbundet för att göra anmälan ännu mer smidigare. Följ länken här för att komma direkt till anmälningssidan.