När livet kommer emellan – Min Historia

Det var påskafton 2016, för nästa exakt två år sedan. Då var jag elitfotbollsspelare som skulle fira påsk med några nära vänner när livet plötsligt kom emellan. Det sista jag kommer ihåg är att jag la ifrån mig besticken efter att ha ätit upp förrätten. Nästa klara minne jag har är att jag vaknar upp på Karolinska sjukhuset, omringad av läkare, sjuksköterskor, diverse sladdar och skärmar. 

Skribent: Elin Borg

Elin Borg

Det jag senare skulle komma att förstå var att mitt hjärta hade stannat. Inte bara en gång, utan 12 gånger under kvällen och natten. I början var det svårt för mig att ta in och förstå vad som hade hänt, framför allt eftersom jag själv inte har några minnen utav det. Jag spenderade 11 dagar på hjärtintensiven för att genomgå en mängd undersökningar i jakten på svar varför detta hände mig. Tyvärr har jag än idag inte fått några konkreta svar på frågan varför, och delvis därför fick jag även en ICD* inopererad innan jag äntligen fick åka hem från sjukhuset. 

Den här artikeln är låst

Registrera dig som medlem och betala medlemsavgiften för att få tillgång till våra låsta artiklar!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.