En avgående ordförandes rader

När denna text skrivs har SIPF alldeles nyligen haft sitt årsmöte och en ny styrelse har valts. Jag tog i år beslutet att kliva av styrelseuppdraget, ett tråkigt men rätt beslut utifrån min livssituation just nu. Med denna utgivning av FLOW så nära inpå årsmötet fick jag uppdraget från redaktionen att skriva dessa rader en sista gång. Föreningens nya ordförande möter ni i en intervju längre in i tidningen! 

TEXT: Ulrika Billme

Efter fem år i styrelsen, varav de tre sista som ordförande, skulle jag vilja reflektera lite kring tiden i SIPF, och slå ett slag för ideellt engagemang i stort! 

Jag fick kännedom om SIPF när jag var idrottspsykologistudent i Halmstad. Som student såg jag föreningen som en bra plats för lärande och nätverkande, jag ville finnas i ett sammanhang, i en gemenskap kring idrottspsykologi. Jag såg också möjligheter till fortbildning och att fortsätta hänga med i den idrottspsykologiska utvecklingen när jag inte längre var knuten till något lärosäte. Mitt engagemang i föreningen började med att jag höll i lokala SIPF-träffar, vilket sedan ledde till att jag fick frågan om att ingå i styrelsen.

Den här artikeln är låst

Registrera dig som medlem och betala medlemsavgiften för att få tillgång till våra låsta artiklar!

Slutligen vill jag tacka för förtroendet under dessa år och jag önskar den nya styrelsen varmt lycka till framöver! 


/Ulrika Billme 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.