Teamutveckling, mitt ansvar! Ordförandes rader

Varmt välkomna önskar jag såväl SIPFs gamla som nya medlemmar till nya numret av FLOW. Inspirerade av senaste vårkonferensen fortsätter vi med temat ”teamutveckling”. En av de visdomar jag tog med mig från vårkonferensen var att alla i laget bör önska varandras framgång. Vill jag att mina lagkamrater lyckas? Detta är lättare sagt än gjort när det råder konkurrens om platserna i laget.

TEXT: Joakim Karlsson

Den här artikeln är låst

Registrera dig som medlem och betala medlemsavgiften för att få tillgång till våra låsta artiklar!

Jag önskar er trevlig läsning!

Joakim Karlsson

Ordförande i Svensk Idrottspsykologisk Förening

Referens: 

Kravitz, D. A., & Martin, B. (1986). Ringelmann rediscovered: The original article. Journal of Personality and Social Psychology, 50(5), 936–941. https://doi.org/10.1037/0022-3514.50.5.936

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.